O birtiji

U rockabilly baru Hang Loose možeš popiti kavu, sok, pivo (80-ak vrsta), razgledati našu kolekciju starinskih predmeta, slušati rockabilly, blues, rock, zabaviti se na live-svirkama, nazočiti raznim promocijama i foto-sessionima, vidjeti neke čudne stare automobile i motore na parkingu...

Do sad su u rockabilly baru Hang Loose nastupali mnogi kvalitetni (uglavnom "cover/tribute") sastavi i pojedinci, a svirke priređujemo jednom do dvaput mjesečno. Naše je pravilo - svirki mora biti!

Više o tome >OVDJE

Hang Loose - interijer

O pivu

U svakom trenutku u ponudi imamo više od 50 različitih vrsta piva. U prosincu 2017. godine ta je ponuda dosegla 80 vrsta.

Počevši od vinkovačkog točenog craft piva "Valens", preko standardne ponude velikih domaćih pivovara (Karlovačko, Ožujsko, Osječko, Pan), ponude manjih domaćih pivovara (proizvodi Pivnice Medvedgrad, Vukovarsko, Velebitsko, Varionica, ABA 5th element, San Servolo...), pa do mnoštva poznatih svjetskih brandova - ponuda piva zadovoljiti će i najizbirljivije.

Više o pivima >OVDJE

Ponuda piva - česte novosti

3. Hang Loose Rockabilly Festival

Krajem lipnja 2019. organizirali smo treći Hang Loose Rockabilly Festival, kao dvodnevni događaj, na dvije lokacije.

Warm-up party, kao prvi dio festivala, održan je ovdje, u Rockabilly Baru Hang Loose u petak 28. lipnja. Svirao nam je mađarski bend King Cat Rhythm, a glavni dan festivala održan je u subotu 29. lipnja, na Teninom salašu u Vinkovcima. U subotu svirali su nam Johnny and his Rockin' Tunes iz Zagreba, vinkovački bend Greasy Flat 4, a festival su zatvorili Talijani Pete & the Shine Brights. Osim glazbenog dijela, na festivalu je održan prodajni sajam raznih rukotvorina i odjeće, zatim retro-buvljak s raznim starinama, pin-up foto natječaj, izložba oldtimera, te plesna radionica i igraonica za djecu.

Više o festivalu na https://hl-rockabillyfestival.com

« 1 od 2 »

Designed by: T-mark